Dennis Jin deltog i Rays sommaren år 2013. Vad hände sedan och vad tog han med sig från sommarens upplevelser?
"Rays var en otrolig upplevelse som öppnade upp mina ögon för en forskningsvärld som jag aldrig trodde existerade. En månad av forskning tillsammans med laddade elever (och studenter) gav mig nya kunskaper, vänner för livet, och även ett jobb!
Efter Rays insåg jag hur roligt och nyttigt det kan vara att få verkligen komma i kontakt med liksinnade individer. Jag sökte därför vidare till datateknik på LTH. Under min fritid försöker jag även delta i så många event/hackathons som jag kan. För ett par månader sen blev jag inbjuden till Spotifys Diversify-hackathon och spenderade en helg på deras kontor i Stockholm. Och redan nu maj kommer jag förhoppningsvis återigen få träffa en vän (från Rays 2013) i Göteborg, då vi tillsammans kommer att hacka på något nytt."
rays