Dagen började med att vi alla satt och hysteriskt skrev allt vi kunde och finslipade på våra rapporter, eftersom vi hade deadline för first milestone klockan 15.00. När vi tillslut klickade på “send” och rapporterna var inne kunde vi alla pusta ut, trodde vi. Nu var det nämligen dags för Scavenger Hunt, en tävling mellan handledargrupperna. Varje handledargrupp fick en likadan lista med 61 punkter där det stod vad vi skulle göra som vi sedan skulle ta kort på. Några uppdrag vi fick var “all team-mates under bed”, “inappropriate nudity” och “waltzing with an elder”. Min grupp, Fermiam, började genast planera var vi skulle kunna genomföra uppdragen och försökte tänka strategiskt. Detta gick dock åt skogen och det slutade med att vi alla rusade mot Benninge. Väl där började vi utföra uppdragen och lät kreativiteten flöda. Vi gav Philip en midsommarstång som blomma och “sov” på ett opassande ställe, alltså över räcket på en brandtrappa. Efter att ha sprungit runt hela Strängnäs (kan hända att det är en liten överdrift), skyndade vi oss tillbaka till Mediateket där vi förde över alla bilder och gav dem till Philip.

Oturligt nog skulle dock Philip iväg och hämta vår besökare från USA, professor Lance Rhoades, och tog bilderna med sig. Tur att vi iallafall lever år 2014 så han kunde lägga in några bilder i vår gemensamma Dropbox. Efter middagen samlades vi och kollade på bilderna medan vi tjöt av skratt till vissa bilder och satt som frågetecken till andra bilder. Tillslut avslöjades vinnarna: Agnes grupp, Pandorna! (Dock kom Fermiams faktiskt tvåa..).

Allt som allt så hade vi en intensiv dag, men jag tror alla grupper blev mer sammansvetsade medan vi gjorde knäppa och galna saker bland främlingar som stirrade och nog skämdes lite. Men det var helt klart en kul dag!

/Katarina Gustafsson, elev Rays2014

1 2 kopia

2 kopia

4 kopia

6 2

8 2

24

30 kopia

44 kopia

56 2 kopia

59 2 kopia

60 2

3 2 kopia

9