Idag var sista dagen av forskningsmentorskap innan vårt lilla uppehåll över midsommarhelgen. Som en inledning på denna välförtjänta ledighet har vi ägnat kvällen åt att såväl spela fotboll som vila. Efter det har det varit valfria aktiviteter. Vissa har valt att se på film, andra sova medan några haft LAN-party i köket. Vad går väl upp emot några riktigt intensiva rundor Age of Empires II när det regnar och man jobbat hårt?

Med tanke på alla fantastiskt häftiga berättelser man har fått höra om våra elevers forskningsprojekt så förstår man att de längtat efter lite ledig tid. Och de förtjänar det många gånger om. Imorgon, midsommar, är det därför sovmorgon så länge man vill, med reservation för att lunch serveras kl 13. Lunchen kommer ha traditionsenligt midsommarinnehåll och serveras på ångbåtsbryggan vid Europaskolan.

Efter det följer midsommarlekar och mer mat. En dag att ladda batterierna helt enkelt. Kommer behövas för att orka ända in i mål.

Apropå att ladda batterierna så är det verkligen dags att sova, det har nämligen börjat ljusna ute igen. Så kan det gå när man har roligt