Efter två år som projektledare är det nu dags att lämna över stafettpinnen. Under Rays 2011 fick jag frågan av Daniel Langkilde om jag ville bli projektledare för Rays, och med min sommar på RSI 2010 på MIT fortfarande i färskt minne (bilden till vänster nedan) tackade jag självklart Ja direkt. Det var början på ett äventyr där jag fick otaliga nya erfarenheter, men framförallt många nya vänner.

Det har varit ett privilegium att få leda Rays dessa år. Men nu är det så dags att gå vidare och söka nya utmaningar. Jag lämnar absolut inte Rays bakom mig, utan går nu upp i dess styrelse och tar en mer långsiktig och strategisk roll i projektet.

Ny projektledare för Rays blir Philip Frick, alumn från Rays 2012 och deltagare i RSI vid MIT 2013 (bilden till höger nedan). Jag känner fullständigt förtroende för Philip och är säker på att han kommer utveckla programmet vidare med framgång.

Lycka till Philip!

Mvh,

Mikael Ingemyr Projektledare Emeritus Research Academy for Young Scientists

MIT-MikaelMIT-Philip